Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Et convidem a l’Advanced Factories

Un any més, Feceminte col·labora amb una nova edició de l’Advanced Factories Expo & Congress, esdeveniment referent del sud d’Europa en automatització industrial, robòtica i intel·ligència artificial, que se celebrarà del 9 a l’11 d’abril de 2024 a Fira de Barcelona – Gran via.

L’Avanced Factories reuneix les últimes innovacions en automatització industrial, robòtica, sistemes d’integració, programari de gestió de plantes industrials, cloud industrial, digital twin, machine learning, ciberseguretat, big data, IoT, intel·ligència artificial, VR/AR i totes les tecnologies que emergeixen de la Indústria 4.0 i, que entre altres, estan impulsant la millora de la competitivitat industrial, nous models de negoci, nous processos de producció i noves experiències de client.

Com a Supporting Partner, Feceminte disposa per a les seves empreses sòcies i col·laboradores d’un nombre limitat d’invitacions Premium VIP Pass i il·limitat de Business Pass.

Si esteu interessats en una d’aquestes invitacions, no dubteu a contactar amb nosaltres a info@feceminte.cat o en el 93 454 59 62.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram