Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

FECOTEL membre electe de la Junta directiva d’UNE

FECOTEL forma part de la Asociación Española de Normalización (UNE) com a Soci corporatiu en el sector de telecomunicacions i participa en diversos Comitès Tècnics de Normalització, com són els CTN 71, CTN 133 i CTN 178 així com en diversos dels subcomitès i grups de treballs d’aquests.

Recentment, UNE va obrir procés de renovació de la seva Junta directiva per als pròxims quatre anys, i dins de les representacions sectorials que aquest òrgan de govern disposa, FECOTEL va presentar la seva candidatura a la corresponent a les telecomunicacions. I el passat dia 11 de novembre es va confirmar que FECOTEL és membre electe per a ocupar aquest lloc dins de l’esmentat òrgan de govern.

Des d’aquest moment, FECOTEL posarà tots els seus mitjans per a contribuir als treballs que desenvolupa UNE, i especialment en les àrees on les telecomunicacions puguin aportar un valor afegit.

A més, FECOTEL ha augmentat la seva participació incorporant-se al plenari del Comitè Tècnic Normalitzador 133 de Telecomunicacions, on fins a aquests moments participava en el Subcomitè SC1.

*Fecotel és l’òrgan de representació estatal de FECEMINTE (soci-fundador) i de les organitzacions territorials que formen part d’ella.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram