Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Un any més col·laborem amb l’Advanced Factories

Del 18 al 20 d’abril de 2023 una nova edició de l’Advanced Factories expo & congress, esdeveniment tecnològic referent en automatització i robòtica industrial del sud d’Europa, se celebrarà a Fira de Barcelona – Gran via.

En l’Avanced Factories es presentaran totes les innovacions i últimes solucions vinculades a l’automatització industrial, la robòtica, la fabricació additiva, la visió artificial i totes les tecnologies relacionades amb la Indústria 4.0 com la intel·ligència artificial, el bessó digital, l’analítica de dades, el IoT, el cloud o la ciberseguretat, entre altres.

A més, acollirà una nova edició de l’Industry 4.0 Congress, congrés en el qual descobrir les millors pràctiques, casos d’èxit, projectes o models de gestió per a impulsar la digitalització dels centres productius i la seva transformació industrial.

Des de Feceminte com a supporting partners disposem d’un nombre limitat d’invitacions tipus Business Pass per a les empreses que formen part del nostre col·lectiu.

En el cas d’estar interessats a rebre una d’aquestes invitacions, no dubteu a contactar amb nosaltres a info@feceminte.cat o en el 93 454 59 62.

Per a més informació: clic aquí.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram