Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Keynet Systems, sòcia i nova entitat col·laboradora de Feceminte

Aquest mes de febrer Keynet Systems s’ha incorporat a Feceminte com a empresa associada i s’ha sumat al col·lectiu d’entitats col·laboradores de la Federació.

Fundada en 2014, Keynet Systems està especialitzada en la fabricació i subministrament de productes per a xarxes de fibra òptica, cablejat estructurat i armaris racks de telecomunicacions. Els seus productes cobreixen les necessitats d’instal·ladors del sector terciari, instal·lacions residencials ICT, infraestructures, seguretat, operadors xarxes HFC, GPON, Wifi i centres de dades CPD, entre altres.

A més, Keynet s’implica en el desenvolupament i fabricació de productes especials sota demanda, comprometent-se amb els seus clients per a aportar solucions a necessitats concretes.

Aquesta incorporació com a entitat col·laboradora té com a objectiu promocionar activitats conjuntes d’interès per al sector i impulsar mecanismes de cooperació, que facilitin el desenvolupament de noves oportunitats de negoci entre el col·lectiu de les empreses que formen l’ecosistema de Feceminte.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram