Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Revista TELECOMUNICACIONES


La revista

El primer número de la revista Telecomunicaciones de Feceminte es publica l’any 1985. Neix com una publicació gratuïta en castellà per a les empreses associades, els col·laboradors i altres entitats rellevants del sector amb l’objectiu d’informar sobre l’àmbit de les telecomunicacions i de la pròpia activitat de la Federació.

L’any 2017 es planteja un canvi en relació amb el contingut de la revista, que es continua publicant en suport paper, orientant-se a tractar sobre reptes i tendències del sector, expectatives de futur i noves oportunitats, passant el contingut tradicional de la revista a format digital a través de la mateixa web de Feceminte.

Es pot consultar qualsevol publicació de la revista Telecomunicaciones en format paper contactant directament amb nosaltres a info@feceminte.cat i a partir del número 118 també a la nostra hemeroteca.


Revista Telecomunicaciones de Feceminte
Premi a la excel·lència en la comunicació i divulgació de les TIC 2015 de la 14a Diada de les Telecomunicacions del COETTC.


Hemeroteca Telecomunicaciones 154  Telecomunicaciones 153  Telecomunicaciones 152  Telecomunicaciones 151  Telecomunicaciones 150          

                   

                   

             


Revista Telecomunicaciones (edició en català)

Algunes revistes es van publicar també en català gràcies a la col·laboració de la Generalitat de Catalunya.

                     


Publicitat

Contacta amb nosaltres i us facilitarem les tarifes de publicitat actualitzades i les condicions especials per als membres de Feceminte.

Persona de contacte: Olga Vela | 639 653 247 | ovela@feceminte.cat