Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Webinar: Créixer amb Adamo

El nostre associat Adamo està en procés d’expansió, i ho vol fer de la mà dels operadors locals. El seu objectiu és convertir-se en un operador global d’infraestructures amb el suport de l’operador local, que és qui té un coneixement extens de la realitat del territori. 

El seu plantejament és establir una relació a llarg termini amb l’operador local amb acords de col·laboració que beneficiïn ambdues parts, com, per exemple, comprant la xarxa a l’operador local i suportant el seu creixement tant en clients com en nou desplegament. D’aquesta manera, l’operador local se centra a créixer en clients i Adamo en oferir un servei de màxima capacitat i qualitat. Altres alternatives són els acords per a l’explotació comercial d’altres xarxes locals comprades per Adamo o per al desplegament de xarxes de FO on ja hi hagi clients wimax o HFC de l’operador local.

Us convidem a unir-vos al webinar en què Adamo us explicarà com poder créixer junts en el futur.

Convocatòria:

Dilluns 25 de maig a les 16 hores (durada aproximada 1 h).

*Webinar especialment dirigit a operadors amb xarxa pròpia.

Programa:

  1. Introducció a Adamo [5 -10 min]
  2. Mètodes de col·laboració [5-10 min]
  3. Models de compra amb Adamo [5-10 min]
  4. Preguntes i respostes [20-30 min]

Ponent: Xavier Viladegut, co-fundador d’Adamo

Inscripció per a socis: Inscriu-t’hi al següent FORMULARI

No socis: si estàs interessat envia’ns un correu electrònic amb les teves dades a info@feceminte.cat i et confirmarem segons disponibilitat de places.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram