Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Aire Networks premia la tasca i trajectòria de Feceminte

El passat dijous 27 de juny Aire Networks va premiar la trajectòria i tasca dutes a terme per la Feceminte en un emotiu acte commemoratiu del 20è aniversari d’Aire Networks. L’encarregat de recollir el guardó de mans d’Alberto Butinyà, Delegat a Catalunya d’Aire Networks, va ser Joan Bramon Font, president de Feceminte. 

Amb aquest distintiu Aire Networks, quart operador majorista de serveis de telecomunicacions, per a operadors, empreses i Administració Pública, reconeix els més de 50 anys d’activitat de la federació i la seva excel·lent trajectòria acompanyant i assessorant tècnica, empresarial i legalment a totes les seves empreses federades. 

Durant el lliurament del guardó Margarita Díaz, Responsable del Canal Operadors a Aire Networks, va subratllar l’excel·lent relació entre ambdues entitats, així com totes les accions conjuntes que estan duent a terme per dotar al col·lectiu d’empreses amb una àmplia gamma de solucions de telefonia mòbil, telefonia fixa i televisió, amb les quals maximitzar el seu negoci.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram