Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

L’Assemblea de Feceminte dona suport a l’actual gestió de l’entitat

Ahir, dimecres 28 de febrer, Feceminte va celebrar l’Assemblea General Ordinària, amb l’aprovació del tancament econòmic, la presentació del resum de l’activitat de l’exercici 2023, i l’aprovació del pressupost per a l’exercici 2024.

El president de Feceminte, Joan Bramon, va destacar dues resolucions significatives que s’han pres i que donen valor a la institució. En primer lloc, la introducció del concepte “tecnologies digitals” junt amb el de “telecomunicacions”; ara ens identifiquem com el col·lectiu de les empreses de “telecomunicacions i tecnologies digitals”, que reflecteix millor el focus actual de l’entitat. En segon lloc, la decisió de transformar la històrica revista Telecomunicaciones en una nova secció de la web anomenada, el Mirador, decisió que ofereix una alternativa més dinàmica, flexible i actualitzada a l’entitat.

Per la seva banda, Guillermo Canal, director gerent de Feceminte, va repassar breument l’activitat de la federació durant el 2023 i els objectius per al 2024.

 

Accedeix a la presentació de l’Assemblea (per accedir a aquesta informació cal estar registrat, inicia sessió)

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram