Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Darrera edició de la Revista Telecomunicaciones

Tot just acabem de llançar el número 161 de la Revista Telecomunicaciones, amb la participació de 16 professionals del sector i d’altres àmbits, que ens aporten les seves opinions i reflexions a través dels seus articles. També entrevistem a Pilar Conesa, comissaria del SCEWC, i a Sergi Marcén, secretari de Telecomunicacions i Transformació digital de la Generalitat de Catalunya.

I com diem al títol de la notícia, aquesta també és l’última edició que publicarem impresa en paper i en format PDF a la web.

La constant evolució de la Federació durant aquests últims anys ens compromet a adaptar també la manera de comunicar-nos i de relacionar-nos, per tal d’aconseguir la màxima efectivitat i arribar a tot el sector.

La revista Telecomunicaciones evoluciona cap a un format més actual, directe i àgil, amb entrevistes i articles que publicarem directament a la nostra web i als que donarem difusió també a través de les nostres xarxes, una alternativa molt més dinàmica i ràpida per a estar informats.

Esperem que aquesta transformació us resulti interessant i satisfactòria!

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram