Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Vols participar en la nova edició de la revista Telecomunicaciones?

Comencem a preparar els continguts de la nova edició de la Revista Telecomunicaciones, el número 161, que es publicarà aquest mes de novembre amb l’objectiu d’oferir una perspectiva dels reptes i tendències del sector del pròxim any.

La revista, creada per Feceminte l’any 1968, té una periodicitat anual i es publica tant en format paper com digital, íntegrament en castellà. De la versió en paper, es distribueixen uns 500 exemplars directament a directius d’empreses, institucions i organitzacions relacionades amb el sector i la versió digital arriba a més de 2.000 contactes qualificats també relacionats amb el sector.

La revista inclou articles d’autors convidats i està oberta a la participació dels membres de Feceminte, els quals poden col·laborar, sense cost, amb un article d’opinió o divulgatiu que aporti informació, coneixements o experiències rellevants. No s’accepten notes de premsa o publireportatges. Tots els articles són revisats i valorats pel comitè de redacció de la revista abans de ser publicats

Els articles han de contemplar aquests requisits:

  • 950 paraules si són de dues pàgines o 450 si són d’una sola pàgina.
  • Cal proporcionar imatges que acompanyin el text (la revista és en color).
  • Els articles han d’estar redactats en castellà.
  • S’ha d’indicar el nom i càrrec de l’autor i incloure una foto.
  • La data límit para lliurar l’article: dilluns 2 d’octubre.

 

Aquesta és també una oportunitat ideal per a la publicació de publicitat per part d’empreses que vulguin promocionar els seus productes i serveis, ja que arriba directament al públic objectiu del sector, amb una alta visibilitat de la marca i un alt nivell de record. A més, els membres de Feceminte gaudeixen de condicions especials per a la publicació de publicitat en la revista.

Per a més informació contacteu amb Feceminte, info@feceminte.cat, o directament amb Olga Vela a ovela@feceminte.cat.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram