Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

ACCIÓ publica les dades del sector TIC català

ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya, ha publicat una píndola informativa sobre el sector TIC al nostre país. Aquest document repassa les principals dades que ofereix la indústria de les noves tecnologies i la col·loca en el tauler de joc internacional.

Les TIC són un dels sector més dinàmics de l’economia catalana i l’ecosistema que hi ha al territori han fet de Catalunya un dels clústers més importants d’Europa.

En concret, l’any 2017 hi havia 15.077 empresesdedicades a les noves tecnologies, un 21,5% més que el 2013. En conjunt, hi havia més de 115.600 persones treballant-hi i el 2015 van facturar gairebé 16.000 milions d’euros, un 12,5% més que els anteriors dos anys.

A més, el document també recull les inversions estrangeres a Catalunya. Des del 2013, s’ha fet 105 projectes amb capital estranger que han significat una inversió de 254,2 milions d’euros. En aquest sentit, a Catalunya s’hi ha concentrat el 42,5% del total d’inversions que s’han fet a l’Estat.

Accedeix a la píndola informativa sector TIC fent clic aquí

 

 

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram