Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Col·laborem amb Smart City Expo World Congress 2022

Un any més, Feceminte participa com a Collaborating Organization de l’Smart City Expo World Congress 2022 (SCEWC), que se celebrarà al recinte Gran Via de Fira de Barcelona del 15 al 17 de novembre, amb un programa que combinarà la presencialitat amb l’espai digital.

L’SCEWC és l’esdeveniment internacional líder sobre ciutats i solucions urbanes intel·ligents, un punt de trobada clau per a experts i líders de les ciutats, empreses, centres de recerca i organitzacions internacionals més innovadores del món.

En aquesta 11a edició, una vegada més, l’SCEWC se celebrarà conjuntament amb dos esdeveniments més de referència: el Tomorrow Mobility World Congress, saló sobre mobilitat urbana i interurbana intel·ligent, i el PUZZLE X 2022, centrat en l’ús de materials Deep Tech per construir un futur millor i més sostenible per a la humanitat en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

Com a socis de Feceminte disposeu d’invitacions per accedir a la zona expo de tots tres salons i d’un 25% de descompte en els passis Congress Pass.

Pots demanar la invitació gratuïta o el codi pel descompte del 25% per correu electrònic a info@feceminte.cat, indicant a l’assumpte “SCEWC 2022“. Les invitacions s’atorgaran per rigorós ordre de sol·licitud. 

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram