Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Col·laborem amb l’Smart City Expo World Congress 2023

Aquest 2023, Feceminte torna a participar com a Collaborating Organization de l’Smart City Expo World Congress 2023, que se celebrarà del 7 al 9 de novembre al recinte Gran Via de Fira de Barcelona.

L’SCEWC és l’esdeveniment internacional de referència del sector de les ciutats intel·ligents, un punt de trobada clau per a experts i líders de les ciutats, empreses, centres de recerca i organitzacions internacionals més innovadores del món.

L’esdeveniment d’enguany se centrarà en vuit temes principals que aborden els problemes més urgents que enfronten les ciutats: Tecnologies habilitadores, Energia i medi ambient, Mobilitat, Governança, Vida i inclusió, Economia, Infraestructura i construcció i Seguretat i protecció.

Com a socis de Feceminte disposeu d’invitacions per accedir a la zona expo de Smart City Expo World Congress, Tomorrow.Mobility & Tomorrow.Building World Congress, Tomorrow.BlueEconomy i Puzzle X, així com d’un 25% de descompte en la resta de passis.

Pots demanar la invitació gratuïta o el codi pel descompte del 25% per correu electrònic a info@feceminte.cat, indicant a l’assumpte “SCEWC 2023“. Les invitacions s’atorgaran per rigorós ordre de sol·licitud. 

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram