Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Més de 30 empreses es reuneixen en la 2a Trobada d’Operadors de Catalunya

En un acte exclusiu per a operadors de telecomunicacions, celebrat a CaixaForum Macaya Barcelona, organitzat per Feceminte en col·laboració amb Onivia

Amb més de 50 persones presents, la sessió ha estat inaugurada pel Sr. Marc Rialp, secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital de la Generalitat de Catalunya, que ha destacat la importància de la col·laboració estratègica i la necessitat de crear aquests espais per a l’intercanvi d’idees i l’anàlisi de tendències emergents en el món de les telecomunicacions.

A continuació, Icíar Martínez, directora de Mercats i Productes d’Onivia, i Joaquín Guerrero, director de NAE, han presentat l’informe del mercat majorista a Catalunya, element essencial per conèixer les infraestructures globals de comunicacions que faciliten la connectivitat i la comunicació eficient.

Poc després, el Dr. Joan Francesc Fontdevila, director de Cecable, ha resumit l’estudi sobre la satisfacció del client i la seva relació intrínseca amb la proximitat, destacant l’impacte que té en la percepció del client i en la qualitat del servei i l’experiència global.

Tot seguit, s’ha organitzat una activitat participativa i visual: el customer journey map per detectar el procés pel qual passen els clients quan interactuen amb l’empresa i que condueixen a que un client triï un o altre operador. L’activitat, a més de promoure la comprensió del “viatge del client”, també ha estimulat la col·laboració i la identificació d’àrees de desenvolupament en cada cas.

La 2a trobada d’operadors a Catalunya ha conclòs amb un aperitiu, on s’ha destacat, a més de l’assistència, la participació activa i la generació d’un escenari oportú per a la innovació, la creativitat i la col·laboració.

Accediu aquí al vídeo resum i a les fotografies de la 2a Trobada d’Operadors de Catalunya.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram