Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

50 anys de Feceminte

Estem molt satisfets de celebrar aquest any el 50 aniversari i orgullosos de ser una de les associacions empresarials i professionals del sector tecnològic més antigues, que manté al llarg del temps els mateixos principis i valors fundacionals: la defensa, la coordinació, el foment i la representació dels interessos comuns dels seus membres, per a un progrés econòmic i social de la seva activitat.

Feceminte neix l’any 1968, primer sota el nom de Grupo Sindical Provincial Autónomo de Empresas Instaladoras de Antenas, però és el 1980 quan adopta oficialment el nom de Feceminte (Federació Catalana d’Empresaris Instal·ladors de Telecomunicacions), constituint-se des del primer moment com l’interlocutor institucional entre els instal·ladors i integradors de telecomunicacions, l’Administració i els diversos actors presents en el sector.

Ens felicitem per arribar al mig segle de vida amb la nostra capacitat intacta d’adaptar-nos a les exigències de l’entorn, tal com mostra el procés de reflexió que vam iniciar a finals del 2016 que va donar com a resultat el procés d’actualització desenvolupat al llarg de l’any passat i en el qual encara estem immersos. Actualització que ens ha de servir per ser més forts i competitius, per seguir el ritme d’un sector tan dinàmic com el nostre i poder afrontar amb èxit el futur.

Aquests 50 anys de Federació han estat possibles gràcies a la implicació de totes aquelles persones que, de manera desinteressada, al llarg de tota aquesta etapa han dedicat temps, il·lusió i energia a Feceminte. De totes, mereixen un agraïment especial els presidents que, amb la seva tenacitat i visió de futur, han fet possible aquest mig segle de vida: Agustí Sales Albiñana de 1968 a 1975, Salvador Tous Rovirosa de 1975 a 1976, Juan Boix Jané de 1976 a 1978, Rafael Insa Conca de 1978 a 1985, Lluís Ibáñez Pérez de 1985 a 1994, Antoni Trallero Andreu de 1994 a 2007, Xavier Nuñez Matínez de 2007 a 2011 i Román Lantarón Cuesta president des de 2011.

Per celebrar el 50è aniversari organitzarem al llarg de tot el 2018 diverses activitats en diferents punts de Catalunya que volem compartir amb tots vosaltres i de les que puntualment us anirem informant.

A més, també celebrarem d’una manera molt especial la nostra trobada anual en el Dia Mundial de les Telecomunicacions, DMT2018, commemoració que també compleix 50 anys, i la XIX edició dels premis CONNEXIÓ. Ja podeu reservar a la vostra agenda la tarda del 17 de maig, no podeu faltar.

Guillermo Canal
Director Gerent

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram