Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Candidatures per als XXIII Premis CONNEXIÓ

ImatgexComunicaPremisConnexió

Els Premis Connexió són un reconeixement a empreses, institucions o persones que han destacat al llarg de l’últim any per la seva contribució al desenvolupament tecnològic, empresarial o social de les telecomunicacions, les tecnologies digitals i les TIC en general.

El pròxim dilluns 18 de març, obrim la recepció de les candidatures als Premis Connexió que poden ser presentades pel mateix candidat o per membres de Feceminte, fins al 21 d’abril de 2024.

Categories

Premi Connexió a la Iniciativa Institucional

Premi a una iniciativa o projecte institucional, públic o privat, amb impacte en l’àmbit social, econòmic, tecnològic o científic relacionada amb les telecomunicacions, les tecnologies digitals i les TIC en general, especialment al llarg de l’últim any.

Premi Connexió al Dinamisme Empresarial

Premi a una empresa de l’àmbit de les telecomunicacions, les tecnologies digitals i les TIC en general pel seu compromís amb la societat, trajectòria empresarial o capacitat d’innovació, especialment al llarg de l’últim any.

Premi Connexió a l’Excel·lència professional

Premi a una persona per la seva trajectòria o aportació a l’àmbit social, econòmic, tecnològic o científic relacionada amb les telecomunicacions, les tecnologies digitals i les TIC en general.

Bases:

  • Els premis CONNEXIÓ, atorgats anualment per Feceminte, es fan públics en la cerimònia de lliurament durant l’acte de celebració del Dia Mundial de les Telecomunicacions, DMTforum 2024.
  • Les propostes de candidatures s’han d’integrar en alguna de les categories detallades.
  • La Comissió Assessora, anomenada per la Junta directiva de Feceminte, valora les candidatures abans de presentar-les al Jurat.
  • Els premiats en l’edició anterior no poden ser designats, ni optar a cap categoria de convocatòria en curs.
  • El jurat, format per reconeguts professionals del sector TIC, del món empresarial i del món institucional, estudia les diferents candidatures presentades i atorga els premis d’acord amb el resultat de la deliberació i votació dels seus membres.
  • El nom dels guanyadors es faran públics en la cerimònia de lliurament dels premis, el 16 de maig en el marc del DMTforum 2024.
Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram