Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

DMTforum 2023: una convocatòria d’èxit del sector

L’edició del DMTforum 2023 ha convocat a més de 150 empreses del sector de les telecomunicacions, en un acte on el reptes i les oportunitats han estat els temes clau dels dos debats centrals: Els reptes del sector dels operadors i les oportunitats de la indústria 4.0.

L’acte s’ha celebrat a la seu de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència de Barcelona, amb la participació en l’acte d’inauguració de la Sra. Alejandra de Iturriaga, directora de Telecomunicacions i del Sector Audiovisual de la CNMC, i en la cloenda, del Sr. Sergi Marcén, secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital de la Generalitat de Catalunya.

Després dels debats, s’han lliurat els XXII Premis Connexió, a l’Espai Can Tiana, que distingeixen anualment institucions, empreses i professionals que han tingut un paper destacat en les telecomunicacions i les TIC en general.

El DMTforum 2023 ha comptat amb una gran assistència d’empreses i professionals del  sector, que han participat dels debats i en el networking  en un entorn catalogat com a patrimoni industrial i que ha tingut la col·laboració d’Adamo, Grupo Aire, Onivia, Parlem, Wisi i Xarxa Oberta de Catalunya.

 

Si no vas poder assistir, t’animen a veure el vídeo resum i les imatges de l’acte.

Altres vídeos disponibles: inauguració, 1r debat, 2n debat, cloenda i lliurament premis

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram