Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Acte de lliurament dels XXI Premis Connexió en el DMTforum

Durant la celebració del DMTforumFeceminte va lliurar els XXI Premis Connexió que distingeix institucions, empreses i persones, que han tingut un paper destacat en les telecomunicacions i les TIC en general. 

Així, el jurat va decidir atorgar els guardons a:

L’Associació Manlleu Quatre, premi a la Iniciativa Institucional pel seu compromís en la transformació de l’àrea geogràfica de Manlleu en un clúster d’indústria 4.0, a partir de la iniciativa i impuls de quatre professionals del sector.

Cooperativa Pinergia, de Lles de Cerdanya, premi al Dinamisme Empresarial per la seva capacitat de posar en funcionament una idea d’empresa compromesa amb el seu entorn a partir de les inquietuds professionals de dos joves enginyers nou titulats.

Cinto Niqui, premi a l’Excel·lència Professional per la seva aposta per la divulgació de les noves tecnologies, la reflexió sobre el seu impacte a la societat i el coneixement de la història de les comunicacions, en un to divulgatiu i un llenguatge radiofònic senzill i directe.

D’altra banda, Josep González, va rebre un reconeixement per la seva col·laboració amb Feceminte i pel seu suport al teixit empresarial, al llarg dels anys com a president de PIMEC.

L’acte s’ha celebrat en l’Espai Can Tiana de la seu de la CNMC de Barcelona i ha comptat amb l’assistència d’un centenar d’empreses del sector, en una jornada en què van destacar els debats professionals i el networking.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram