Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Lliurament dels XXII dels Premis CONNEXIÓ

Durant la celebració del DMTforum, la cita de les empreses de telecomunicacions, Feceminte va lliurar, els XXII Premis Connexió, que distingeixen empreses, entitats, projectes, iniciatives i persones que han destacat per la seva contribució al desenvolupament tecnològic, empresarial o social relacionat amb les telecomunicacions i les TIC en general.

El jurat dels Premis Connexió, format per professionals i autoritats de reconegut prestigi del sector TIC, ha decidit atorgar els guardons a:

  • ADTEL, Sistemas de Telecomunicación, premi al Dinamisme empresarial, per la seva evolució i capacitat d’anar creixent i explorant noves línies, des dels seus orígens l’any 1993, en un viver d’empreses.
  • Projecte AINA, projecte impulsat per la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració del Barcelona Supercomputing Center, premi a la Iniciativa Institucional, per la seva aposta en la promoció i defensa de la presència de la llengua catalana a l’àmbit tecnològic digital actual i futur.
  • Rosa Ortuño, premi a l’Excel·lència Professional pel seu talent, inquietud i visió quan, després de 20 anys d’experiència en el sector, l’any 2009 va decidir crear OptimumTIC empresa especialitzada en l’àmbit de la Seguretat de la Informació, amb una aposta per la paritat de gènere.

 

A banda dels guardons que decideix el Jurat, els organitzadors dels Premis Connexió han volgut fer un reconeixement especial a Juan Antonio Rivera, per la seva trajectòria professional de més de quaranta anys, aportant valor, compromís i entrega a Feceminte.

L’acte es va celebrar a l’Espai CanTiana de la seu de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència de Barcelona i va comptar amb l’assistència d’un gran nombre d’empreses del sector, que han participat dels debats, del networking  i de l’intercanvi professional.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram