Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Les imatges del DMTforum 2022 presencial i estrena virtual

Arran del gran èxit de participació el passat 19 de maig en el DMTforum 2022, que ha reunit més de 100 empreses del sector de les telecomunicacions en un esdeveniment presencial de networking i debat, celebrat en l’Espai Can Tiana de la seu de Barcelona de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència, et convidem a l’estrena virtual.

Si no vas poder assistir, o vols revisar els temes tractats en la jornada t’animen a participar en l’estrena de l’Espai Virtual del DMTforum el pròxim dimecres 15 de juny a les 8.30 h. Per seguir-los, si no et vas inscriure per l’acte presencial,  cal fer-ho en el següent enllaç*, més endavant rebràs el programa de la sessió.

Els assistents al DMTforum van tenir l’oportunitat de participar en els debats sobre el futur dels operadors i sobre la connectivitat i, tot seguit,  compartir inquietuds i experiències, en un ambient distès, en un gran espai de networking en el que es van lliurar els XXI Premis Connexió.

En aquest enllaç teniu la galeria d’imatges.

En aquest enllaç podeu accedir al vídeo resum, vídeos dels debats, la inauguració i la cloenda.

* Instruccions
A través de l’enllaç s’accedeix a la pàgina d’inscripció a l’esdeveniment. Per fer la inscripció s’ha de clicar el botó indicat com “Enter event” i, en la nova pàgina, introduir l’adreça de correu electrònic en el requadre marcat com “Enter address”, a continuació clicar el botó indicat com “Send event link”, rebràs un correu electrònic amb l’enllaç personalitzat per a accedir directament a la recepció i, per accedir a les sessions, seleccionar “Conferencias” en el menú de la part superior.
Si us vau inscriure en el DMTforum presencial, ja haureu rebut l’enllaç personalitzat per a la plataforma virtual amb el qual podeu accedir directament a la recepció.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram