Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Publicada la resolució d’ajudes al desenvolupament de projectes transformadors basats en tecnologia 5G

La Secretaria d’Estat de Telecomunicacions i Infraestructures Digitals, ha publicat la proposta de resolució definitiva de les ajudes UNICO 5G Sectorial 2023 Fase I per a la realització de projectes de desenvolupament experimental d’aplicacions i serveis 5G que incideixin en la transformació digital de sectors econòmics clau per al país com l’agroalimentari, la indústria o la gestió de residus, entre altres.

La Comissió d’Avaluació UNICO 5G Sectorial fase 1 ha estimat set dels dotze projectes presentats en aquesta convocatòria que promouen el desenvolupament d’un ecosistema entre empreses i operadors que afavoreix l’aplicació de la tecnologia 5G de manera àgil.

S’han concedit 9,5 milions d’euros a projectes de desenvolupament experimental (creació de prototips, demostració, assaig i validació) liderats per set companyies, que beneficiaran de manera directa a altres empreses i pimes del país i mobilitzaran una inversió públicoprivada de 21,6 milions d’euros.

El llistat de beneficiaris i la resolució del programa pot consultar-se en aquest enllaç.

Accedeix a la nota de premsa del Ministeri d’assumptes econòmics i transformació digital: Programa UNICO 5G Sectorial 2023 Fase I.

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram