Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Adhereix-te al Pla d’Acció de Sostenibilitat 2020 de Barcelona

Feceminte forma part del conjunt d’entitats que és membre de la xarxa Barcelona + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

La nostra participació en aquest programa consisteix en el desenvolupament d’un Pla d’Acció Anual que millori la sostenibilitat del nostre sector.

Podeu consultar el Pla d’Acció de Sostenibilitat 2020 que hem elaborat i us podeu adheriu indicant quines actuacions dureu a terme, emplenant el següent formulari.

Els socis de la ciutat de Barcelona que us adheriu abans del 30 de juny i implementeu alguna de les accions que proposem o les vostres pròpies durant l’any, podreu obtenir com a reconeixement els següents beneficis fiscals durant l’any 2021:

  • Reducció del 10% del preu públic del servei municipal de recollida de residus comercials i industrials assimilables a municipals del 2021.
  • Si us cal, obtenció d’una Targeta d’usuari per utilitzar en els Punts Verds de Zona amb una bonificació del 50% sobre les tarifes per la prestació del servei de recollida en els Punts Verds de Zona.
Els socis adherits durant l’any 2019, continuaran adherits durant aquest 2020.
Les dades les rep directament la Secretaria Barcelona + Sostenible, i només heu de guardar els correus electrònics de comprovació que rebreu un cop l’empleneu i envieu.
 És important emplenar totes les dades sol·licitades. En el cas que marqueu accions pròpies proposades, expliqueu-les.
Per  a més informació podeu consultar la web del programa Barcelona + Sostenible
Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram