Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

L’Assemblea General de Feceminte dóna suport a la gestió de la Junta Directiva

L’Assemblea de Feceminte, celebrada el passat 5 de març, va aprovar per unanimitat el tancament econòmic del 2019 i el pressupost presentat per al 2020, així com la gestió i els plantejaments de la Junta Directiva. Especialment,  va mostrar el seu acord amb la potenciació de l’aportació de valors als socis i el foment de la comunicació amb els associats.

Joan Bramon, president de la institució, va posar en relleu que durant el 2019 es van modificar els estatuts i actualitzar el nom, passant a denominar-se Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions i obrir la federació, a, més dels instal·ladors i integradors, a totes les empreses del sector, com operadors, enginyeries i consultories de telecomunicacions.

Per la seva banda, Guillermo Canal, director gerent de Feceminte, en el seu repàs de les activitats més rellevant del 2019, va destacar la vinculació institucional a entitats afins i organismes del sector, l’activitat formativa vinculada a Balmes Innova (la tècnica), a PIMEC (la transversal) o a La Salle i Telecos (la tecnològica) i, per últim, la celebració del DMT2019 i la XX edició dels Premis Connexió. 

DOCUMENTACIÓ ASSEMBLEA: (per accedir a aquesta informació cal estar registrat, inicia sessió)

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram