Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Suport a la gestió en la primera Assemblea General online de Feceminte

L’Assemblea General Ordinària de Feceminte, celebrada el passat 3 de març, va aprovar per unanimitat el tancament econòmic del 2020 i el pressupost presentat per al 2021, així com la gestió i els plantejaments de la junta directiva.

Joan Bramon, president de la institució, va manifestar el fet que la Covid-19 ha canviat la manera de viure i relacionar-nos, posant l’accent en què un exemple clar, era la celebració de l’Assemblea en línia. Tot i això, continuà, durant la pandèmia les telecomunicacions s’han reivindicat com una infraestructura i un servei imprescindible per al desenvolupament personal, social i econòmic, posant en evidència l’efectivitat de les inversions en infraestructures digitals. I també s’han convertit en accelerador de la Transformació digital. El futur del sector es percep com a molt prometedor.

Per la seva banda, Guillermo Canal, director gerent de Feceminte, en el seu repàs de les activitats més rellevant del 2020, va realçar la importància del paper de representació del sector davant l’Administració, que consolida l’actualització d’estatuts, i obre la possibilitat d’associar-se a totes les empreses del sector, i va anunciar, la celebració del DMT2021, online, el pròxim 13 de maig.

Accedeix a la presentació de l’Assemblea(per accedir a aquesta informació cal estar registrat, inicia sessió)

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram