Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions
Search

Gran celebració del DMT2018, dels XIX premis Connexió i dels 50 anys de Feceminte

El passat 16 de maig Feceminte va lliurar els XIX Premis Connexió, coincidint amb el seu 50è aniversari, en el marc del 50è Dia Mundial de les Telecomunicacions. L’acte va comptar amb una nombrosa assistència d’institucions, empreses i professionals del sector, que van destacar “l’emotivitat i l’agilitat de l’acte, que va saber combinar la tecnologia, amb el repàs dels 50 anys de les telecomunicacions, la satisfacció dels premiats i l’actuació musical”.

Reviu l’esdeveniment amb el vídeo resum i la galeria fotogràfica

 

El jurat del Premis Connexió, format per professionals i autoritats de reconegut prestigi en el sector TIC (veure https://www.feceminte.cat/premisconnexio/) va decidir atorgar els guardons a:

  • Felix Peña S.L, premi al Dinamisme Empresarial per les seus 40 anys de trajectòria. És una de les empreses associades a Feceminte més antigues i que ha fet el relleu generacional amb èxit. L’adaptació als continuats canvis tecnològics i la qualitat del servei prestat as seus clients constitueixen els pilars fonamentals en l’estratègia de desenvolupament d’aquesta empresa ubicada a Barcelona.
  • OPTIMUS S.A, premi a la Qualitat de Servei per la seva capacitat de donar resposta a les necessitats i expectatives dels seus clients. Especialitzada en el disseny, la fabricació i distribució d’equips de megafonia, alarma per veu i intercomunicació tant per grans recintes (aeroports, ciutats sanitàries o xarxes d’estacions de trens) com per petites instal·lacions, com ara, escoles o residències. La seu central està a Girona però tenen una gran xarxa comercial i de distribució als cinc continents.
  • Programa LAB24 de TVE, premi a la tasca de Comunicació i Divulgació per haver estat capaç de transmetre de forma clara, amena i directe l’impacte de les telecomunicacions i la tecnologia a la societat.  El programa té com a objectiu apropar la ciència a la societat, especialment als joves i contribuir a la igualtat de gènere en les carreres professionals científiques i tecnològiques. Amb les entrevistes, reportatges i debats temàtics que emeten, donen visibilitat també als centres d’investigació, instal·lacions singulars, institucions, universitats i empreses que destaquen per la seva excel·lència científica o la seva aposta decidida per la innovació.
  • IOT Solutions World Congress, premi a la Iniciativa Institucional, destacada per ser l’esdeveniment més gran del món sobre les innovacions d’internet industrial, que ja prepara a l’octubre la seva quarta edició. És un referent que combina Congrés i Exposició comercial i bancs de proves i promou el networking professional al més alt nivell.
  • WorldSensing, premi a la Iniciativa Empresarial per ser una empresa jove, dinàmica, amb un fort creixement internacional. Una startup catalana centrada en l’Internet de les coses i les ciutats intel·ligents (smart cities). Té productes innovadors per a la gestió del trànsit a les ciutats i les gestions d’infraestructures i per a l’enginyeria civil.

 

Durant l’acte, Cinto Niqui director i presentador del programa L’Altra Ràdio de Ràdio 4, que porta 38 anys en antena, ha entrevistat a 6 persones que han tingut un paper destacat en les 5 dècades anteriors de feceminte, i els 10 anys que arribaran: Manuel Moralejo, Xavier Peiró, Albert Martí, Daniel Condeminas, Jordi Arandes i Montse Guàrdia han repassat la trajectòria i la projecció futura del sector en un distés col·loqui ple d’anècdotes personals i afectivitat cap la Federació.

Després de l’acte de clausura, el president de Feceminte, Roman Lantaron, ha convidat als assistents a compartir el pastís d’aniversari per continuar celebrant els 50 anys de la Federació “que segueix mirant al futur amb plena confiança per seguir contribuint a l’impuls econòmic del nostre país”.

 

Vídeo del 50 aniversari de Feceminte “Feceminte, 50 anys acompanyant a les empreses de Telecomunicacions

Vídeos de felicitació rebuts:

 

 

Compartir:
Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp
Telegram